Incompanies voor uw bedrijf

U zou graag één van de aangeboden opleidingen intern organiseren? U krijgt een gerichte aanpak van ons. EPOS vzw staat tot uw dienst met een leeroplossing op maat van uw organisatie. U kan elke opleiding uit het aanbod organiseren binnen uw organisatie binnen uw eigen tijdsbestek en op uw eigen gekozen locatie.

Dankzij het brede aanbod in het project en de geboden flexibiliteit kan er snel en trefzeker ingespeeld worden op uw vragen.

Elke intern georganiseerde opleiding moet gedeeltelijk opengesteld worden voor werknemers van andere bedrijven uit de sector ("2 beschikbare plaatsen").

Eén opleidingsverantwoordelijke wordt aangesteld door de organisatie die de Incompany aanvraag heeft gedaan. De gegevens van alle deelnemers ingeschreven voor desbetreffende Incompany opleiding zullen ook beschikbaar zijn voor deze opleidingsverantwoordelijke, naar waar verwezen wordt in alle communicaties.

Laat u alvast inspireren door onze aangeboden opleidingen.

Waarborg voor maatwerk

De inhoud van de aangeboden opleiding is reeds grotendeels vooraf bepaald. Kleine nuances kunnen aangebracht worden, zonder echter te raken aan de leerdoelen en objectieven van de opleiding.

Als opleidingspartner faciliteert Febelfin Academy dit proces en werken zij samen met u een doorslaggevende leeroplossing uit. U kan daarbij rekenen op flexibele begeleiding die ruimte laat voor snelle praktische aanpassingen en follow-up.

Investeer nu in het talent en het potentieel van uw medewerkers. U zal er in de toekomst rechtstreeks de vruchten van plukken dankzij een verhoogd rendement van uw human capital.

Contacteer ons vrijblijvend

Velden met een * zijn verplicht in te vullen.

Hebt u nog verdere vragen betreffende de mogelijkheden om deze opleidingen intern te organiseren, contacteer dan Ingrid Goris.
Zij helpt u graag verder.